Webdesign Drachten

kop koffie doen?
Op zoek naar een professionele, no-nonsense website?

Bij ons krijg je een foutloos werkende website die perfect functioneert op zowel mobiele als vaste apparaten. Daarnaast verzekeren we je van een snelle laadtijd en een professionele uitstraling.

 

Onze garanties

Op zoek naar webdesigners in Drachten?

Drachten is de hoofdplaats van de gemeente Smallingerland in de Nederlandse provincie Friesland. Het ligt ten noordoosten van Heerenveen en ten zuidoosten van Leeuwarden.

Vanwege de snelle groei in de jaren vijftig werd het architectenbureau Van den Broek en Bakema ingeschakeld om de stedelijke ontwikkeling van Drachten in goede banen te leiden. Het bureau ontwierp onder andere de winkel- en voetgangersgebieden in De Kaden, het Moleneind, de Noorder- en Zuiderbuurt naar voorbeeld van de Lijnbaan in Rotterdam. Ook de Tjaardaflats werden ontworpen om Drachten een stedelijker aanzien te geven.

In de jaren negentig werd het stedelijke aanzicht heroverwogen en werd het voetgangersgebied gerenoveerd, met als opvallend punt het Carillon op ‘de Dam’. Begin 2012 begon de verbouwing van het winkelcentrum Raadhuisplein, waarbij een nieuw centraal plein werd gecreëerd voor markten en evenementen.

De gemeente stimuleert de groei van ondernemingen in de regio door ruimte te bieden, waardoor veel ondernemers zich hier vestigen. Als je toevallig actief bent in deze regio en op zoek bent naar een nieuwe website, staan we klaar om je te helpen! Aarzel niet om een offerteaanvraag te doen. We kijken er naar uit om met je samen te werken!

Zij gingen je o.a. al voor.: