Er was eens…

De start.

We schrijven september 1994. Op dat moment besluit mijn vader om een uitgeverij over te nemen en hij vraagt mij of ik ‘zin’ heb om mee te doen in de rol van account manager. Ik ben nog jong en zie mogelijkheden, dus ga er voor. Hoewel marketing een onderdeel was van mijn studie, heb ik de nodige kennis in de avonduurtjes moeten bijspijkeren.

In 1997 kopen we onze eerste Apple, de iconische Imac.
In oranje. Verklaart gelijk onze huisstijl kleur!

Harde leerschool.

Ondernemen is een harde leerschool. Met vallen en opstaan ontwikkelden we nieuwe producten en diensten en met de komst van internet ging er weer een hele nieuwe wereld open. Mijn vader geniet inmiddels al weer geruime tijd van zijn pensioen en ik mag elke dag samen met een team van professionals bouwen aan de marketing van mooie merken en bedrijven.

Kom maar op.

We zijn klaar voor de toekomst en blijven onszelf uitdagen en ontwikkelen. Samen met jou succes maken, daar gaan we voor. Hopelijk tot snel!

Meet the team.

Wij gaan graag aan de bak voor jou!

Marco. directeur
Anne. online marketeer
Robyn. designer
Jamie. content creator
Patrick. designer

Ons in actie zien?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan, je zit nergens aan vast!

Tips en tricks ontvangen?

Op de hoogte blijven van ons? Tips en tricks ontvangen over social media, websites of marketing? Meld je aan voor onze nieuwsbrief. 
Wees gerust, we zullen je niet plat spammen.