Laat ons jouw
social media beheren!

Geen stress meer, altijd zichtbaar en relevant

Worstel jij als ondernemer met social media. Druk bezig, maar echte resultaten blijven uit.
Herkenbaar hoor, onze klanten zaten met dezelfde vragen. Maar sinds wij hun social media kanalen beheren, zien ze effect. Ze zijn zichtbaar, op regelmatige basis met content die het juiste verhaal vertelt.

Wij creëren content

Je kunt bij ons terecht voor het uitbesteden van het beheer van je sociale kanalen of voor het opzetten van een campagne. Wij onderhouden jouw bedrijfspagina’s of profielen door regelmatig leuke content te delen. We weten precies hoe we iemands aandacht kunnen trekken en vasthouden. En als belangrijkste: hoe we iemand aanzetten tot de gewenste actie, zoals een contactformulier invullen of je product kopen.

Hoe we dat doen?

We beginnen uiteraard met het inleven in jouw bedrijf, product of dienst. We stellen vragen omdat we exact willen weten wat de beste oplossing is voor jouw case. Daarna stellen we de strategie op aan de hand van het 3H model van Google. Zo leggen we een goede basis. Daarna gaan we aan de slag met het creëren van content.  Dat doen we door middel van fotografie, video, trends volgen, inhakers maken en goede captions schrijven.

We komen elke 2 maanden langs om allerlei nieuwe content te schieten, zodat we nooit om goed materiaal verlegen zitten.

Het voordeel van een goede planning

De gemaakte content plannen we vervolgens in Coosto, dé meest gebruikte social media tool door marketing- & communicatieprofessionals.

We reviewen, plannen en publiceren je content vanuit één contentkalender op al je social media kanalen. Op basis van uitgebreide data verzameling wordt automatisch het beste tijdstip bepaald van publicatie. 

Vast maandbedrag

We werken met vaste maandabonnementen en prijzen. Zo weet je altijd waar je aan toe bent, geen verrassingen achteraf.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

Adverteren op Facebook, Instagram, Snapchat, LinkedIn of TikTok?

Social media-marketing is een breed begrip. Je kunt hierbij denken aan het uitbesteden van het beheer van je sociale kanalen of aan het opzetten van een campagne. Onze content creators onderhouden bedrijfspagina’s door regelmatig leuke content te delen. Ze weten precies hoe ze iemands aandacht kunnen trekken en vasthouden. En als belangrijkste: hoe ze iemand aanzetten tot de gewenste actie, zoals een contactformulier invullen of je product kopen. Daarnaast zijn we ook actief in het opzetten van Snapchat, TikTok, LinkedIn, Facebook- of Instagramcampagnes. Dit is een andere expertise dan het adverteren in Google, omdat hier andere tools en strategieën voor gebruikt worden.

Duur van het traject
Afhankelijk van je wensen wordt er een plan gemaakt. Wil je alleen het beheer van je social media-kanalen uit handen geven? Dan kun je hier vaak op korte termijn mee ontzorgd worden. Mocht je een social media-campagne op willen laten zetten, dan kan het een paar weken duren voordat deze gebouwd en geoptimaliseerd is.

Bekijk en volg IDV op de socials

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

Vul vrijblijvend onderstaand formulier in!

Als u op verzenden drukt, gaat u akkoord met ons Privacystatement.

Zij gingen je o.a. al voor.: